A változás útján – 2.2017/03/24 | Útkeresés |

Az előzőekben érintettem ugyan a minőségek témakörét néhány aspektusból, mint társadalom és alapszerepkörök, viszont a skála, amelyen be szeretném járni ezt az utat, sokkalta szélesebb és színesebb. Amikor elkezdtem foglalkozni a témával, nem tudtam, hogy merre is indulhatnék, és hogy mivel fogok találkozni. Egyrészről önmagamat szerettem volna jobban megérteni és elfogadni, másrészről pedig a körülöttem élő embereket. Hiszen mindenki más, másképp látja és értékeli a dolgokat, az ember mégis legtöbbször magából indul ki. Ha neki valami jó, akkor az a másiknak is biztos jó lesz. Korábban magam sem gondoltam arra, hogy valaki azt teljesen félreértheti, vagy épp rossznak érezheti.

Ezek után megszületett bennem a vágy, hogy megtaláljam az igazi nőiséghez vezető utat, majd sorra jöttek szembe velem a lehetőségek előadások, könyvek, tanfolyamok és beszélgetések formájában. Egyre több szemszögből nyílt rálátásom a témára, és megértettem, hogy ez nem is olyan egyszerű, mint azt gondoltam az elején. Most már látom, hogy minden mindennel összefügg, és a teljes megértés érdekében nem lehet vagy csak az egyik aspektussal, vagy csak a másikkal foglalkozni. Valamint arra is rájöttem, hogy a női oldal nincs meg a férfi nélkül, ezért elkezdtem tájékozódni ebben az irányban is, hiszen csak akkor érthetem meg teljesen a női minőséget, ha látom mellette azt is, ami nem oda tartozik, és külön tudom őket választani.

Ahogy nőtt bennem a lelkesedés a téma iránt, úgy jött annak is a gondolata, hogy ezt a tudást szeretném másokkal is megosztani, hogy ezáltal elindulhasson egy új korszak, amelyben visszaáll a harmónia a minőségek közé. Ehhez teljes belső transzformációra van szüksége mindenkinek, lemerülve önnön mélységeibe az önfelfedezés útján, hogy ezáltal kitisztíthassa magából mindazt, amire nincs szüksége, ami már nem szolgálja fejlődését, és felhozza mindazt az értéket, amely átnemesíti lényét. Bejegyzéseim által útmutatást szeretnék adni a változni vágyók számára, hogy könnyebb legyen elindulni. Egy olyan útvonal, amit bejárva elérkezhet mindenki saját bensőjébe.

Ahogy említettem, egész színes a témakörök palettája, amely útjelzőként állhat mindenki számára. Lehet, hogy valakit a kicsit tudományosabb irányból induló megközelítési mód indít el, míg másokat inkább a spirituálisabb vagy ezoterikus látásmód szólítja meg. Teljesen természetes, hogy nem vagyunk egyformák ebben sem, de mivel ezek összefüggéseinek hálózata bontakozott ki előttem is az idő előrehaladtával, bízom abban, hogy mindenkit a számára legmegfelelőbb írás vezet majd be a lélek ösvényére.

Íme egy rövid összefoglaló, hogy milyen témák alapján fogom körbejárni a választott utat az elkövetkezendő időszakban :

★ Személyiségtípusok

★ Archetípusok

★ Szerepek a társadalomban

★ Asztrológia

★ Pszichológia

★ Tarot

Emellett a témákhoz kapcsolódó könyvekről hozok összefoglalókat és értékeléseket, melyek alapján kiemelem a bennük rejlő kulcsfontosságú üzenetet. Lesz szó önfejlesztéssel foglalkozó programokról, valamint a youtube csatornámon is rengeteg érdekességet találhattok, melyek egy része a bejegyzések kiegészítéseként szolgál, másrészről interjúkat, meditációkat és programajánlókat tervezek rendszeresen megosztani.

Szeretettel,

Baló Andrea Mariann

Köszönöm, ha megosztod! :)


Hozzászólások