Lelkem sötét éjszakája

Baló Andrea
Mariann

Lelkem sötét éjszakája

Spirituális útmutatás fantasy köntösbe bújtatva

Lelkek útja I. kötet

Tovább olvasom
Lelkem sötét éjszakája

Megváltozott valóság. Misztikus kötelékek a régmúltból. Egy sötét árny megjelenése.

Nyra Heran élete egyetlen szempillantás alatt káoszba borul, amikor egy tragikus, ám mégis sorsszerű találkozás a lelke mélységeibe vezető sötét ösvényre sodorja. Az idilli illúzió, melyben addig élt, hirtelen rémálommá válik, s könyörtelenül kiragadja a megszokott hétköznapokból. Családja gyilkosa elől Natel nyomozó oltalma alá kényszerül, aki viszont nem ad túl sok okot a bizalomra. Nyra válaszút elé kerül: magára ölti a tehetetlen áldozat szerepét és sodródik tovább az eseményekkel, vagy saját kezébe veszi sorsa irányítását, felfedve a titokzatos és kegyetlen Weyra indítékait.

Önnön bensőjének felfedezésére indul lelke rejtelmeit kutatva, hogy megértse a háttérben meghúzódó nagyobb összefüggéseket. Ki lehet Weyra? Miért pont most bukkant fel és miért őt szemelte ki magának? Felismerései során előző életeken átívelő, iszonytató titkokat tár fel, melyek alapjaiban kérdőjelezik meg az önmagával és a világgal kapcsolatos addigi valóságát.

Kinek szól a könyv?

Neked, amennyiben az alábbiakból magadra ismersz:

Spiritualitáson alapuló és annak megtapasztalásaira épülő regényt keresel.

Szereted a fantasy műfajt, és újfajta szemléletmódú történetet olvasnál.

Lelked sötét éjszakájában bolyongsz, és a kiutat keresed.

Érdekel az előző élet rejtélye, és hogy milyen befolyással is bírhat jelen életedre a múlt.

Útmutatásra van szükséged lelked fejlődésének ösvényén.

Szeretsz olvasni, és valami újra, eredetire vágysz.

Rövid magyarázat

A lélek sötét éjszakája fejlődésünk azon szakasza, amikor életünk megérett a változásra, elménk mégis ellenáll. Ilyenkor negatív gondolataink elhatalmasodnak, s megadjuk magunkat a sötétségnek, melyet mi magunk teremtettünk meg addigi téves, lelki fejlődésünk ellen meghozott döntéseinkkel. Ebben az állapotban bensőnk rákényszerít az igaz út keresésére azáltal, hogy a körülöttünk lévő világot, melyhez oly sokáig ragaszkodtunk, apró szilánkjaira zúzza. Két választásunk van: vagy teljesen belesüllyedünk, és feladjuk tiszta lényünket, vagy elindulunk végre önvalónk felé.

Vélemények, ajánlások

 • “A fantasztikusan eredeti sztori úgy elsodort, mint a Niagara. Benne éltem. És számomra egy beavató, tisztító regény: folyamatosan hoz fel valamit, ami megérett az elengedésre.”
  Szabó Csilla Freya
  T
  erapeuta, író
 • “Egy lány, aki keresi önmagát és felfedezné lelkének mélységeit. Szerintem nagyon beszippantó és érdeklődést kiélező hangulatot tudsz teremteni a stí­lusoddal. A részletgazdagság mellett ez a minden apró érzelmi rezdülést megfogó stí­lus lehet az, ami egyediséget kölcsönöz neki és természetesen az, hogy benne vagy te és a szíved-lelked.”
  Godó Gábor
  Önmegvalósítás tréner és coach
 • “Maga a történet nagyon érdekes és izgalmas, ha csak egy fantasyt szeretnénk olvasni, akkor is tökéletesen megállja a helyét, ugyanakkor, ha ennél mélyebbre ásunk és a mondanivalót is szeretnénk feltárni, akkor sem csalódunk.”
  Gorkie

  Olvasó körút főszerkesztője

 • “Egy nagyon egyedi ötleten alapuló, szövevényes, rendkívül részletes, összetett és izgalmas történetet alkottál, amely amiatt is a szí­vemhez nőtt, mert szerethető, izgalmas és újszerű volt számomra. Pozití­v megtapasztalás volt, hogy egyetlen más könyvvel sem tudtam párhuzamba hozni. Emellett ami szerintem kiemelkedő a művedben, az a stílus és a hangvétel. Lebilincselő, magával ragadó és elképesztően profi, ahogyan a szavakat és a kifejezéseket egymásba fűzöd, ahogyan kifejezed általuk az érzéseket és gondolatokat, ezernyi módon körülí­rva ugyanazt a dolgot, és mégis más és más oldalát, árnyalatát mutatva meg ezzel.”
  Szatti
  Pennát a kézbe főszerkesztője

Baló Andrea Mariann
lélekíró

Már egészen kicsi koromtól fogva fantáziavilágom egyre növekvő birodalmában éltem, s innen indult meg végül a szavak áradata, melyet egy idő után papírra vetettem. Hamar azon kaptam magam, hogy sokkal jobban ki tudom fejezni a bensőmben kavargó érzéseket az írott szavak formájában, majd amikor később lelkemet megérintette a sötét éjszaka, elindult valami egészen mélyről. Attól a ponttól vált életem szerves részévé az írás, s ez formált azzá, aki most vagyok. Lélekíró.

Alkotói munkámat mélységeiben járja át a spiritualitás, mondhatni az írás maga egy kapu számomra, amelyen keresztül beléphetek saját tudatalattim erdejébe, melyet bebarangolva feltárhatom csodás értékeit. Megmerítkezve rejtett ezüstszín tavában képessé válok elérni a legnagyobb mélységeket, melyek egy-egy történetbe burkolva, szimbolikusan jelennek meg előttem. Ekkor pedig engedem áramolni a tiszta gondolatok hömpölygő folyamát, mely szavak formájában, a tinta lágy kíséretében öltenek alakot az anyagi világban. Történeteimet spirituális útmutatásként szánom a lélek útját járó bátor kalandorok számára.

Rendeld meg most!

A könyv ára: 3.000 Ft személyes átvétel esetén

(Postaköltséggel együtt 3.500 Ft, megjegyzésben kérlek jelezd, melyiket választod)

db Lelkem sötét éjszakája puhakötésű könyv