BemutatkozásÁlljon ez a néhány sor itt arra hivatottan, hogy jobban megismerj engem. Megértsd, hogy ki vagyok, s miért vagyok itt.
Mivel idevezetett a sors, életutunk valamilyen módon összekapcsolódik, így Te is részesülhetsz mindabban a csodában, melyet igazi, felszabadult életnek nevezünk. Itt vagy, mert lelkedben megmozdult valami, s erre irányított.

Velem sem volt ez másképp korábban. Éltem azt az életet, amelybe leszülettem, s melynek körülményeit külső tényezők irányítottak. Legalábbis akkor úgy gondoltam, hogy vajmi kevés beleszólásom van a dolgok alakulásába. Hagytam, hogy sodródjak a hullámok vészesen csapongó áradatával elfogadva az áldozat szerepét. Még csak meg sem fordult a fejemben, hogy tehetek ez ellen bármit is, hiszen túl kicsinek és jelentéktelennek éreztem magam. Nem volt elég erőm és bátorságom változtatni, így elmerültem a negativitás és önsajnálat ragadós mocsarában. Egészen addig kuporogtam a legalján, mígnem már lélegezni sem tudtam. Ellenálltam a változásnak, mert ez volt a könnyebb és a megszokott út. Még nem fájt eléggé ahhoz, hogy kilépjek belőle.

Végül elérkezett egy pillanat, amely alapjaiban zúzta össze addigi életemet és végre felnyitotta a szemem, hogy nem kell áldozatnak lennem. Hogy van más és jobb lehetőségem is, mint amit addig ismertem. Megértettem, hogy az élet nem a szenvedésről szól, hanem azért vagyok itt, hogy folyamatosan fejlődjek és boldog legyek. Ehhez viszont egy teljes szemléletváltásra volt szükség, melyben nagy segítségemre volt az írás. Lehetővé tette számomra a kapcsolódást a tudatalatti világához és ezáltal a magasabb tudati szintekhez. Sokáig nem is voltam tudatában ennek, viszont most már kétség sem fér hozzá, hogy így van. Rengeteget tanultam, tapasztaltam az utam során, s mindezt az értéket szeretném átadni Neked is. Lehetőségem volt megtapasztalni és elsajátítani olyan tudást, melyet alkalmazva jobban megérthetem és szolgálhatom a lelkek fejlődését és kiteljesedését.

Írásaim által kalauzollak végig a lélek mélységein, valamint hamarosan megjelenő regényemmel is szeretnék útmutatást nyújtani ahhoz, hogy felismerd és megértsd önnön lelked sötét éjszakájának ajándékát. Lélekíróként a szavak határtalan folyamán keresztül továbbítom a tudatalatti mélyről jövő üzenetét.

Kalandozz bátran az oldal felületén, s kívánom, hogy mindaz, amit itt találsz lelked épülését szolgálja.

Szeretettel,
Baló Andrea Mariann

 

Blog


Személyiségtípusaink ismeretének ereje

Az eddigi bejegyzések alapján kisebbfajta betekintést nyerhettünk a bennünket mozgató legerőteljesebb személyiségtípusokba, melyek ugyan minden emberben jelen […]

Tovább olvasom

Elutasított fiúk: Dionüszosz, a bor és mámor istene

Zeusz és Szemelé, a thébai király lányának gyermeke, akinek talán a legnehezebb sors jutott. Mitológiája szerint Héra […]

Tovább olvasom

Elutasított fiúk – Héphaisztosz, a kovácsmesterség istene

Héphaisztosz a kovácsmesterség istene volt, aki magát a tüzet is megtestesítette annak férfi attribútumaiban – hiszen korábban […]

Tovább olvasom